Gratis indpakning

gaveindpakning

Gaveindpakning

Vi pakker altid gerne dine varer ind i stilfuldt gavepapir, som passer til enhverv lejlighed.
Og det er selvfølgelig gratis.
Hvis du gerne vil have dine varer pakket ind, skal du blot tryk på tilføj til kurv.

kr. 0,00

Fødselsdag

Gaveindpakning Jul

Gaveindpakning jul – Vi pakker altid gerne dine varer ind i stilfuldt julepapir.
Og det er selvfølgelig gratis.
Hvis du gerne vil have dine varer pakket ind, skal du blot tryk på tilføj til kurv.

kr. 0,00

Gratis gaveindpakning har vi naturligvis.

Gaveindpakning er gratis som i butikkerne. Vi bruger tidløst og stilfuldt gavepapir. November og december bruger vi julepapir.

I butikkerne er der gratis gaveindpakning. Det er det selvfølgelig også hos os. Du kan vælge tidsløst gavepapir i stilfuldt design eller julepapir.

Vi er meget omhyggelige med indpakningen. Vi ved hvormeget det betyder, når du skal give en gave væk. Indholdet er selvfølgelig det vigtigste, men indpakningen gør naturligvis også en stor forskel.

Indpakningen gør en stor forskel, når man giver en gave, og det er vi naturligvis bevidst om. Derfor gør vi meget ud af indpakningen.

Vi udvælger stilfuldt gavepapir, som passer til alle lejligheder. Vi tager også højde for, at indpakningen skal være flot, når forsendelsen kommer frem. Det betyder meget for os, at indpakningen er flot, når du skal give gaven.

Hvis du ønsker gratis indpakning, skal du blot tilføje kurv øverst på siden. Fra midt november og december pakker vi ind i julepapir. Såfremt du ønsker andet papir, kan du vælge gaveindpakning. Hvis du før november ønsker julepapir, kan du vælge gavenindpakning jul