Køkkenredskaber

Find geniale køkkenredskaber som kan mere end lignende produkter. Gennemtænkt design og høj kvalitet.

Vi har mange spændende køkkenredskaber f.eks:

Smood moser kartofler på ingen tid, og kan også bruges til babymad, æblemos, avocadoer m.m.. Fjedereffekten skåner håndleddet, og den ene side er forsynet med en silikoneskraber.

Oxo opvaskebørste er designet med indbygget sæbedispenser og udskiftelig børstehoved.
Opvaskemiddel fyldes let på den smarte opvaskebørste ved at skrue toppen af og hælde på. Tryk på den sorte knap, når der skal komme opvaskemiddel ud fra børste hovedet.

Det har aldrig været nemmere, at fjerne majs fra kolben. Skub OXO Majskolbe Høvl ned langs kolben, og majsene samles i en 125 ml beholder. Majsene hældes ud gennem hullet i en skål, De bløde og skridsikre greb, gør den nem at bruge. Den skilles let ad og tåler opvaskemaskine.

I det bløde silikone hoved har du en måleenhed til en teske – 5ml. og til en spiseske – 15ml. Grydeskeen kan bruges som dejskraber. Den er perfekt til nonslip pander og gryder. Grydeskeen fra Dreamfarm har det berømte knæk på skaftet, der gør, at du kan lægge den alle steder i dit køkken, uden den rører køkkenbordet.

Det hele uafskallede hvidløgsfed lægges ned i og presses igennem. Du behøver ikke at pille dem, og kan nu helt undgå, at få hvidløgsfingre.
Når du åbner presseren, bliver hvidløget automatisk skrabet af f.eks. direkte ned i maden, og med en tap i håndtaget kan du derefter let skyde skalresterne lige ned i skraldespanden.

Grydeskeen Spadel er en utrolig alsidig grydeske.
Man kan dreje håndtaget og den forvandles til en suppeske/øse. Perfekt til supper og gryderetter. Hovedet er lavet i 100% BPA fri silikone med en flad spids, så du nemt kan skrabe en skål eller gryde. Der er måleenheder i skeen. Nem rengøring og tåler opvaskemaskine.