Du er altid velkommen til at sende en mail til os. Spørgsmål, ris eller ros. Vi svarer som regl inden for en time.

 

Kontakt os – Har du et spørgsmål, så send en mail til os. Du kan også kontakt os vis Facebook – vi svarer hurtig tilbage.

Har du et spørgsmål vedrørende en vare eller levering, er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer hurtig tilbage på mail. Du kan også kontakte os vis Facebook – det holder vi øje med.

Det er rigtigt vigtigt for mig, som person og som webshopejer, at tilbyde dig som kunde den bedste kunderejse, når du handler hos os

Du skal kunne mærke en fin service og en have god fornemmelse på hele din oplevelse igennem min webshop. Du skal kunne læse om produkterne, se gode fotos og helst også se en video, der synliggøre, hvad produktet kan.

Coolfemale.dk er en dansk webshop, der har eksisteret siden 2013.

De varer jeg sælger, skal have en høj funktionalitet, kvalitet og bæredygtighed. Jeg køber nye geniale ting, som ikke er set før, men i den grad også produkter, der er forbedringer af allerede eksisterende produkter.

Jeg elsker, at overraske med mine produkter, som helst skal have et anderledes twist og simpelhent bare geniale. Jeg sælger i dag både til private, intuitioner og firmaer.

Alle ordre afsendes fra dag til dag, og du kan vælge den levering som paser dig bedst. Du kan læse mere om vores levering her.

Vi samarbejder med GLS og Post Nord, som står for leveringen af vores pakker, både til pakkeshops, pakkeboks, hjemmelevering samt erhverv.

FRI FRAGT,  handler du hos Coolfemale.dk så får du FRI FRAGT ved køb over DKK 499,-